top of page
Search
  • kerrallaopy

Näin saat yrityksesi Instagram-profiilista houkuttelevamman - 3 tehovinkkiä

Updated: Dec 7, 2021



Nykypäivän ehkä jopa suosituin markkinointikanava niin yritysten kuin kuluttajienkin näkökulmasta on Instagram. Suuren yleisön saaminen on mahdollista, kun osaa hyödyntää profiilia oikein. Profiilin houkuttelevuus on somemarkkinoinnin A ja O.



1. Panosta kuvien laatuun


Mikään ei ole kamalampaa, kuin epälaadukkaiden kuvien julkaiseminen. Pitää muistaa, että Instagram on kuvapalvelu, jonka toiminta perustuu kuviin. Mitä selkeämpiä yrityksesi julkaisemat kuvat ovat, sitä ammattimaisemman mielikuvan asiakkaat saavat.

Yrityksen viestinnän tulee olla johdonmukaista. Panosta siis sellaiseen kuvasisältöön, mikä liittyy yrityksesi toimintaan. Voit käyttää rohkeasti erilaisia kuvakulmia, filttereitä ja yrityksesi brändivärejä. Kuvan yhteyteen on hyvä kirjoittaa kuvatekstiksi jotain, mikä liittyy kuvaan. Muista tässäkin oikeinkirjoitus. Laadukkaaseen kuvamarkkinointiin et tarvitse markkinoiden kalleimpia järjestelmäkameroita, vaan älypuhelimen kamera-asetuksilla pääset jo pitkälle!



2. Jaa sisältöä myös Stories-osiossa

Instagramin Stories-osio on erinomainen tapa jakaa tavallisia yrityksen arjen hetkiä. Siellä kuvat ja videot näkyvät julkaisuhetkestä seuraavien 24 tunnin ajan. Storyt ovat monipuolisia käyttää, sillä niihin voi lisätä tarroja, musiikkia tai filttereitä. Vain luovuus on rajanasi! Näiden avulla on myös helpompaa olla vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa. Kuviin ja videoihin voi muun muassa lisätä kyselyitä, joihin asiakkaat voivat vastata.

3. Mieti sopiva julkaisutahti


Liika on liikaa, mutta asiakkaita pitää myös muistuttaa yrityksesi olemassa olosta. Pohdi itse omalle yrityksellesi sopiva julkaisutahti. Pidä kiinni aikaväleistä, jotta johdonmukaisuus säilyy. Kannattaa pohtia hyvin, millainen markkinointityyli sopii sinun aikatauluusi ja budjettiisi. Vinkki! Kerralla Opy tarjoaa myös markkinointivalmennusta

Varsinaisia postauksia voisimme suositella tehtävän noin kahdesta kolmeen kertaan viikossa. Sen sijaan kevyempiä “arjen hetki” -postauksia voi tehdä useammin, vaikka päivittäinkin, esimerkiksi Stories-osioon. Aktiivisuudella on suuri merkitys yrityksesi näkyvyydessä. Pitkäjänteisyys palkitaan!




Milla Niukkanen

Kerralla-tiimi

10 views0 comments

Recent Posts

See All
  • Facebook
  • Instagram
  • Yelp
bottom of page